SUCCESSOS

Tomás Gimeno podia haver utilitzat les ampolles i el cinturó per baixar més ràpid

  • Les petites bombones d’oxigen són clau per saber què va passar amb el pare de les nenes

El Ángeles Alvariño continuará hasta el jueves la búsqueda de Gimeno y Anna

El Ángeles Alvariño continuará hasta el jueves la búsqueda de Gimeno y Anna / Miguel Barreto (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous 24 de juny es van trobar dues ampolles de busseig que suposen una troballa clau en la investigació que gira entorn de Tomás Gimeno. Les bombones d’oxigen del pare d’Anna i Olivia són clau per saber com es va suïcidar. Depenent del gas que tinguessin a l’interior, podria haver mort per hiperòxia o narcosi. El pla de l’assassí de les nenes seria propulsar-se a l’aigua, descendir el màxim possible i amb el cinturó evitar pujar a terra, analitzen des d’‘El Programa de Ana Rosa’ i segons publica El Día, diari de Prensa Ibérica.

Notícies relacionades

«Es creu que no va poder baixar més de 20 o 30 metres, però és cert que la plomada del cinturó sí que el va ajudar a baixar més ràpid, es creu que no va tenir prou valor; per intentar suïcidar-te ofegant-te i sense res cal tenir molt valor... Es creu que ho va fer perquè no va tenir la capacitat de reacció per poder pujar», explica Antonio Herrero, periodista de Buenas Tardes Canarias en l’esmentat programa de Telecinco.

«Aquest descobriment és fonamental, sempre ha penjat d’un fil la possibilitat que ell hagués tirat a les nenes i hagués marxat de l’illa. La troballa treu molta credibilitat a aquesta hipòtesi», afegeix.