A partir del 12 de juliol

Morgan Stanley prohibeix a empleats i clients no vacunats entrar a les seves oficines de Nova York

  • Els treballadors que estiguin immunitzats podran abandonar la mascareta i les regles de distanciament físic i els que no, teletreballaran

Morgan Stanley prohibeix a empleats i clients no vacunats entrar a les seves oficines de Nova York

Afp / Johannes Eisele

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El banc nord-americà Morgan Stanley imposarà a partir del 12 de juliol als seus empleats i proveïdors, però també a clients i visitants, que estiguin vacunats contra el coronavirus si volen entrar a les seves oficines a Nova York.

Aquesta nova regla ha sigut presentada en un missatge intern firmat pel responsable de recursos humans de l’empresa, Mandell Crawley, segons ha indicat dimecres una font pròxima al banc de negocis.

La disposició s’aplicarà a les oficines que reben un nombre important de persones a la metròpolis i els seus voltants.

Algunes divisions ja han creat espais reservats a les persones vacunades, segons ha precisat aquesta font. Es tracta llavors d’estendre la mesura a tots els serveis.

Els empleats tindran fins al primer de juliol per dir si estan o no vacunats contra la Covid.

Notícies relacionades

El president del banc, James Gorman, ja havia explicat la setmana passada que el 90% del personal que torna a les oficines ja està vacunat.

Una vegada que s’implementi la nova regla, els empleats podran abandonar la mascareta i les regles de distanciament físic. Les persones que no es vacunin estaran en teletreball.