Animalistes demanen focs artificials sense so en defensa de les aus

  • La portaveu del grup recorda el succés esdevingut a Roma, quan van aparèixer centenars d’ocells morts a causa del terrabastall de final d’any

1
Es llegeix en minuts

Un grup de 13 animalistes han participat aquest diumenge en una representació a Barcelona per demanar al consistori que modifiqui la normativa i que els focs artificials, especialment els de la revetlla de Sant Joan, no esclatin amb so, per preservar amb això les aus.

Convocats per l’organització AnimaNaturalis, els joves s’han concentrat davant l’Ajuntament de Barcelona amb el tors despullat i unes grans ales pintades a l’esquena.

Cristina Ibáñez, portaveu del grup, ha explicat que amb la seva acció volien demanar a l’ajuntament que deixi d’utilitzar als focs artificials que organitza el consistori elements amb so i que modifiqui la normativa municipal per prohibir l’ús d’artificis sonors a la ciutat per fomentar l’ús dels que només esclaten amb llum.

Recollida de firmes

Notícies relacionades

Ibáñez ha recordat el succés esdevingut a Roma el passat 1 de gener, quan van aparèixer als carrers centenars d’aus mortes a conseqüència dels focs de final d’any llançats a la capital italiana.

La portaveu ha recordat, a més, que AnimaNarturalis ha emprès fa tres setmanes una campanya de recollida de firmes per reclamar al consistori l’esmentat canvi normatiu sobre els focs artificials.

Temes:

Sant Joan