Acabava dijous

L’‘Ángeles Alvariño’ prorroga la recerca de l’Ana i Tomás Gimeno

La Guàrdia Civil ja busca altres solucions tècniques per intentar seguir la inspecció

L’‘Ángeles Alvariño’ prorroga la recerca de l’Ana i Tomás Gimeno

Andrés Gutiérrez

1
Es llegeix en minuts

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño es mantindrà a la zona de recerca uns dies més per continuar amb els treballs de localització dels cossos de l’Ana i Tomás Gimeno, al fons de mar davant la costa de Tenerife.

Després de diverses pròrrogues de la seva permanència a la zona de Tenerife, el barco, dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, ampliarà uns dies més el seu desplegament per seguir amb les tasques de rastreig a la zona marítima marcada pels investigadors de la Guàrdia Civil.

Així ho ha informat aquesta tarda la Delegació del Govern de les Canàries, segons recull el diari ‘El Día’, del grup Prensa Ibérica.

De forma complementària, l’Institut Armat està realitzant les gestions pertinents en l’àmbit civil per poder disposar de solucions tecnològiques que permetin substituir el barco en les tasques de recerca.

Notícies relacionades

Està previst que el barco torni pròximament al port de Santa Cruz de Tenerife per realitzar tasques de manteniment de l’equip.

Aquest equip, apte per treballar fins a 2.000 metres de profunditat, té una operativitat limitada per a treballs continuats.

Temes:

Desapareguts