Decisió del jurat

Fernando Garea, proposat per al Premi ‘Josefina Carabias’ de periodisme parlamentari

Fernando Garea, proposat per al Premi ‘Josefina Carabias’ de periodisme parlamentari

ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts

Fernando Garea ha sigut proposat per rebre el Premi ‘Josefina Carabias’ de periodisme parlamentari. El jurat ha comunicat a la Mesa del Congrés dels Diputats la seva elecció per a aquesta tercera edició dels guardons, en els quals es reconeix els professionals dels mitjans que hagin destacat per dut a terme una brillant narració de la feina parlamentària i de la defensa dels drets i llibertats des de la Cambra Baixa.

Notícies relacionades

Garea estarà al capdavant del nou diari nacional que llançarà Prensa Ibérica, el grup editor d’EL PERIÓDICO. El periodista va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Complutense de Madrid i s’ha dedicat professionalment durant anys a la crònica i la informació parlamentària des de mitjans com ‘El Mundo’, ‘El País’, ‘Público’ i ‘El Confidencial’, entre d’altres. A més, ha sigut president de l’Agència EFE des de l’any 2018 i fins al 2020.

Aquest premi va ser creat pel Congrés dels Diputats el març del 2018, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, en homenatge a la primera dona que es va dedicar professionalment al periodisme polític a Espanya. En la seva primera edició, va ser concedit a Lucía Méndez i, a títol pòstum, a Montserrat Oliva. En la segona, la Mesa, a proposta del Jurat, va atorgar aquest guardó a Anabel Díez. 

Temes:

Congrés