La desescalada a Catalunya

La Sagrada Família també obre el divendres i amplia els horaris de visita

La Sagrada Família també obre el divendres i amplia els horaris de visita

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

La basílica de la Sagrada Família obrirà també el divendres i amplia els horaris de visita, segons ha informat el patronat que la gestiona, que a partir d’aquest dilluns, 14 de juny, ha posat a la venda a la seva web entrades per a més dies i franges horàries d’accés al temple.

Així, a partir de divendres, 18 de juny, els visitants podran accedir a la Sagrada Família de divendres a diumenge en horari ininterromput de 09.00 a 18.00 hores.

El dia 29 de maig, el temple va reobrir les portes als visitants després de set mesos de tancament obligat per l’epidèmia de Covid i al principi va obrir només el dissabte i diumenge de 09.00 a 15.00 hores.

Notícies relacionades

Segons ha informat el patronat de la Sagrada Família, si la previsió continua amb resultats favorables com fins ara, a més d’obrir el divendres, dissabte i diumenge, les pròximes setmanes la Junta Constructora de la Sagrada Família es plantejarà una fase d’ampliació progressiva dels dies i els horaris de les visites.

Tot i així, han advertit que l’obertura queda subjecta «a possibles alteracions segons l’evolució de la situació sanitària, els canvis en les mesures de la Generalitat, i garantint sempre la viabilitat de les visites».