Un altre matí amb problemes a Rodalies: retards de 25 minuts a la línia R-2 sud

Un altre matí amb problemes a Rodalies: retards de 25 minuts a la línia R-2 sud
1
Es llegeix en minuts

Els trens de la línia R-2 sud i de línies regionals del corredor sud de Renfe circulen aquest dilluns al matí amb retards d’uns 25 minuts.

Fonts de Renfe han informat que el retard es deu a una incidència registrada a les instal·lacions d’Adif a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

La línia R-2 sud de Renfe connecta Sant Vicenç de Calders (Tarragona) amb l’estació de França de Barcelona per Vilanova.

Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies, us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius i registreu-vos-hi per disfrutar els continguts +P. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’EL PERIÓDICO, el Club eP!