Trobat el cadàver del noi de 15 anys desaparegut quan feia caiac a l’Ebre a Miravet

El jove feia rem amb altres companys d’un institut de Sabadell

barcelona/documentacion Fotos 1-113628854.jpg

barcelona/documentacion Fotos 1-113628854.jpg / Joan Revillas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els bombers han recuperat el cadàver de l’estudiant de 15 anys de l’Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell (Vallès Occidental) que havia desaparegut al riu Ebre a la platja de l’Arenal de Miravet (Ribera d’Ebre). El cos ha aparegut a una distància de 250 metres del punt on se l’havia vist l’última vegada, cap a la una del migdia. Els bombers s’han encarregat de treure’l del fons del riu.

Seguidament, segons publica l’ACN, els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec del cos per efectuar les corresponents tasques de peritatge i identificació. La troballa ha tingut lloc cinc minuts abans de les cinc de la tarda, pràcticament quatre hores després que s’iniciés la investigació. El noi estava fent una sortida en caiac amb altres alumnes de l’institut. Quan recollien les embarcacions, el noi s’ha tret l’armilla salvavides, s’ha tirat a l’aigua i ha desaparegut. El seu cos ha aparegut al fons del riu, a pocs metres d’on s’havia submergit.

Notícies relacionades

Els Bombers han rebut l’avís cap a les 13.00 hores i han activat nou dotacions per a la recerca. S’han desplaçat fins al lloc l’helicòpter i l’embarcació i agents del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i les unitats subaquàtiques del cos.

En declaracions a l’agència ACN, l’alcalde de Miravet, Antoni Llambrich, ha explicat que han disposat una sala, annexa a l’ajuntament, on «tenim els companys i companyes del noi i els professors, que han sigut atesos per la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament i pel director dels Serveis de Justícia i Interior, així com pels psicòlegs del SEM».

Temes:

Desapareguts