Accidents mortals

Detingut després d’atropellar mortalment un ciclista a Baztan (Navarra)

  • El conductor ha sigut imputat per homicidi imprudent, omissió del deure de socors i un delicte contra la seguretat viària

  • A Cadis i Jerez de la Frontera uns altres dos pilots que han donat positiu en alcohol i drogues han atropellat mortalment un home de 53 anys i un guàrdia civil

MUERE UN CICLISTA ATROPELLADO EN ERICE DE IZA (NAVARRA)

MUERE UN CICLISTA ATROPELLADO EN ERICE DE IZA (NAVARRA) / Jesus Diges (Efe)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor que presumptament ha atropellat mortalment un ciclista aquest diumenge al port d’Otsondo, a Baztan (Navarra), ha sigut detingut. Es tracta d’un veí de la zona de 44 anys que ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia.

El conductor ha sigut imputat pels delictes d’homicidi imprudent, omissió del deure de socors i contra la seguretat viària, ha informat la Policia Foral, que unes hores abans demanava la col·laboració ciutadana per identificar el vehicle del detingut, que havia fugit.

L’atropellament mortal ha tingut lloc aquest diumenge a les 16.31 hores al quilòmetre 68 de l’N-121-B, al port d’Otsondo, a Baztan. Fins al lloc s’han mobilitzat patrulles de la Policia Foral de Seguretat Viària de Pamplona i de Seguretat Ciutadana d’Elizondo.

Atropellament dimecres

Dimecres a la nit, un conductor que també va donar positiu en alcohol –i a més, en drogues–, i que també va fugir, va matar un treballador del ‘Diario de Navarra’, notícia que ha generat un fort impacte en la societat navarresa.

Positiu en alcohol i cànnabis

Notícies relacionades

També ha intentat fugir, tot i que ha sigut localitzat de seguida, un conductor de 20 anys que aquest diumenge de matinada, cap a les dues, ha atropellat mortalment un home de 53 anys i veí de la capital gaditana. El jove ha donat positiu en alcohol i cànnabis.

Un guàrdia civil mort en un atropellament

I a la mateixa província andalusa, tot i que aquesta vegada a Jerez de la Frontera i un dia abans –dissabte–, un guàrdia civil ha mort després de ser atropellat per un cotxe amb un conductor, de 22 anys i que ha donat positiu en consum de cocaïna, que estava fugint dels agents a l’entrada de la localitat gaditana.