Turisme a l’estiu

Dues discoteques d’Eivissa, entre les més boniques del món

La primera en el rànquing es troba al Brasil

Dues discoteques d’Eivissa, entre les més boniques del món

DIARIO DE IBIZA

2
Es llegeix en minuts

Per norma general, els rànquings que es realitzen sobre discoteques solen fer-se en funció de la seva fama, del major nombre de vegades que apareixen etiquetades pels usuaris de les xarxes socials...

Però en aquesta ocasió, una pàgina web especialitzada en turisme, ha decidit fer una llista amb les 100 discoteques més boniques del món, per la seva decoració, arquitectura i decorat.

Per a això, thebitetour.com ha realitzat una enquesta a més de 20.000 viatgers i als 10 primers llocs del rànquing n’apareixen dos d’Eivissa.

Les 10 primeres

El club més bonic del món és, segons es desprèn de l’esmentada enquesta, Green Valley (Comboriú, Brasil). Aquest local està considerat el paradís de la música electrònica. Va començar el 2007 amb una gran carpa al mig de la selva, que va acollir el dj Carl Cox, qui va congregar milers de persones al seu interior, convertint l’esdeveniment en una cosa única al món. En lloc d’una carpa, avui existeix un enclavament completament envoltat de vegetació que continua atraient visitants de tot el món. Al llarg dels anys, ha afegit nombroses característiques als seus interiors, inclòs un llac. A més, hi ha una segona pista de ball, molts bars i fins i tot una botiga en la qual les noies poden arreglar-se el cabell. Green Valley és, com diu la seva pàgina web, una festa a la selva, en la qual es punxa no només música electrònica, sinó també house, deep house, i tota la música de ball, en general.

La segona discoteca més bonica del món és Pacha Ibiza. No només el fet que es trobi en una bonica casa pagesa és el que l’ha fet mereixedora d’aquest títol, també la posada en escena de festes tan emblemàtiques com la mundialment coneguda Flower Power. Segons la web on s’ha publicat aquest rànquing, no té gairebé sentit visitar Eivissa i no conèixer aquest local.

Destaquen també que a Pacha hi acudeixen els millors dj del món tot i que adverteixen el visitant que acostuma a estar sempre plena (abans de la pandèmia, és clar) per la qual cosa es recomana comprar les entrades amb temps.

A la tercera posició hi ha el Club Space (Miami, EUA), a la quarta Zouk Club (Singapur), a la cinquena Hakkasan Nightclub (Nevada, EUA), a la sisena Altromondo Studios (Rímini, Itàlia)... i a la setena l’Ushuaïa Beach Club d’Eivissa.

Notícies relacionades

Thebitetour.com destaca de l’Ushuaïa que es tracta d’un club molt famós entre els joves de tot Europa i que ofereix espectacles increïbles i convidats excepcionals. Apunten que el servei de seguretat és molt atent i que l’horari per ballar arrenca des de la tarda i fins a la mitjanit, de manera que es pot veure la posta de sol i els llums estroboscòpics dels escenaris pujant; un espectacle que mereix ser vist, afegeixen.

Les tres últimes de la llista de les 10 discoteques més boniques del món la completen: BCM PLanet Dance (Mallorca), D Edge (São Paulo, Brasil) i Cavo Paradiso (Mikonos, Grècia).