Mare de tres fills

Crim masclista a França: dispara a la seva dona a les cames i la crema viva

  • L’home va ser detingut mitja hora després de l’assassinat a la localitat veïna de Peçac

  • Els fills de la parella no eren a casa en el moment de l’atac

1
Es llegeix en minuts

Una francesa de 31 anys, mare de tres fills, va ser cremada viva pel seu marit, que la va perseguir pel carrer i li va disparar a les cames abans de ruixar-la amb gasolina i calar-li foc, segons va informar dimecres la policia. El macabre assassinat va tenir lloc dimarts a plena llum del dia en un barri de classe mitjana de la ciutat de Mérignac, a prop de Bordeus.

La dona i l’home de 44 anys, que tenia antecedents penals, estaven separats. Els seus fills de tres, set i onze anys vivien amb la mare.

L’home va disparar diverses vegades contra la dona mentre fugia per un carrer, i la va tocar a les cames. Després que ella es desplomés, li va calar foc mentre encara respirava, va dir la policia.

L’home va ser detingut mitja hora després de l’assassinat a la localitat veïna de Peçac. En el moment del seu arrest estava armat amb un rifle, va dir la fiscalia de Bordeus.

Notícies relacionades

Està acusat d’assassinat i també és sospitós d’haver incendiat la casa on vivia la dona.

Els fills de la parella no eren a casa en el moment de l’atac, va dir la fiscalia, que va afegir que estaven rebent atenció psicològica.