Més de dos quilòmetres

Persecució a l’A-2 a Cornellà per detenir un conductor begut i en direcció contrària

El vehicle anava fent esses i va estar a pocs centímetres de col·lidir amb la barrera

Persecució a l’A-2 a Cornellà per detenir un conductor begut i en direcció contrària
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 24 anys, veí de Rubí (Barcelona), per conduir sota els efectes de l’alcohol i en direcció contrària per l’autovia A-2 a l’altura de Cornellà de Llobregat (Barcelona).

Segons ha explicat aquest dimarts la policia catalana, els fets van tenir lloc diumenge passat, 2 de maig, de matinada, quan una dotació de trànsit va observar un turisme que circulava en direcció contrària pel carril esquerre i que va fer cas omís als avisos dels policies.

Els agents van alertar a altres dotacions policials i van iniciar la persecució utilitzant els llums i els senyals acústics per parar el vehicle i avisar la resta d’usuaris de la via.

Fent esses

Durant el seguiment, que va durar més de dos quilòmetres, el conductor va fer esses d’esquerra a dreta, a pocs centímetres de col·lidir amb la barrera que separa els dos sentits de la marxa, i dos vehicles van haver de fer maniobres evasives per evitar la col·lisió.

Notícies relacionades

Finalment, els agents van aconseguir aturar el vehicle a l’altura de Cornellà i retirar-lo de la via amb seguretat. El conductor es va sotmetre a les proves d’alcohol i va donar un resultat de 0,95 mg/l en aire exhalat.

En vista dels fets, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària i provocar un greu risc per a la circulació.