Bufetades, puntades de peu i estrebades de cabell

Investigades cinc menors per enganxar i publicar a les xarxes l’agressió a una altra menor a Cadis

  • Les agressores, del mateix centre escolar de San Fernando que la víctima, amenacen de matar-la si explica el que ha passat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de cinc menors han sigut declarades com a investigades a San Fernando (Cadis) després de suposadament agredir una altra menor, gravar-ho en vídeo i publicar-ho a les xarxes socials. Les menors hauran de passar a disposició de la Fiscalia de Menors per declarar pels fets.

Segons fonts policials, les menors pertanyen totes a la mateixa colla, amb edats compreses entre els 13 i els 15 anys.

Així mateix, ha explicat que de les cinc investigades, tres ho són per l’agressió, una quarta com l’autora de la gravació i la cinquena com a acompanyanta de la que gravava l’agressió.

Bufetades, puntades de peu i estrebades de cabell

Al vídeo, segons ha avançat ‘Diario de Cádiz’, es mostra com una jove rep diverses bufetades, puntades de peu i estrebades de cabell en mans de tres més mentre una quarta, amb el seu telèfon mòbil, grava l’escena, que va tenir lloc a la localitat illenca. La víctima és igualment insultada i amenaçada per les seves agressores abans que li permetin marxar.

El vídeo s’ha viralitzat a les xarxes socials després que una d’elles el pugés a un compte d’Instagram. Les imatges també s’han difós a través de Whatsapp, i han sigut vistes i compartides per molts menors. A la gravació es pot veure clarament com la víctima és obligada a agenollar-se i les agressores l’envolten i li donen cops al cap i a la resta del cos.

Amenaces de mort

Notícies relacionades

La noia, que intenta protegir-se en més d’una ocasió, s’aixeca trontollant quan les altres noies, companyes totes de la víctima al mateix centre escolar de San Fernando, acaben de pegar-la, alhora que l’amenacen de matar-la si explica alguna cosa.

Després de la investigació i la identificació de les presumptes autores ara serà la justícia qui assumeixi el cas amb la intermediació de la Fiscalia de Menors, òrgan expert en aquest tipus de causes.