Per «guanyar temps»

Madrid va estudiar la idea de comprar la vacuna russa Sputnik davant «la inoperància del Govern»

La intenció del Govern que presideix Isabel Díaz Ayuso era «facilitar un preacord de compra beneficiós per a tot el Sistema Nacional de Salut»

Madrid va estudiar la idea de comprar la vacuna russa Sputnik davant «la inoperància del Govern»
1
Es llegeix en minuts

El Govern de la Comunitat de Madrid, a través de la Conselleria de Sanitat, va explorar la possibilitat de comprar la vacuna russa Sputnik davant «la inoperància del Govern», segons avança l’‘ABC’.

Així, el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, va mantenir una reunió l’11 de febrer a petició d’aquesta firma. Va escoltar els seus plantejaments, ja que aquesta vacuna estava prevista que es fabriqui a Galícia i volien conèixer la situació de vacunació en l’àmbit nacional i autonòmic.

Notícies relacionades

Així mateix, la Conselleria de Sanitat ha mantingut dues reunions més amb altres representants de la vacuna russa per «explorar el mercat internacional i tenir totes les possibilitats obertes en el futur en la lluita contra la pandèmia, sempre dins del marc nacional de vacunació».

De fet, la idea era «facilitar un preacord de compra beneficiós per a tot el Sistema Nacional de Salut i en condicions equitatives per a tots els espanyols». El seu objectiu era «guanyar temps de negociació» a l’espera de l’aprovació per l’Agència Europea de Medicaments.