Ferides de gravetat

Detingut un conductor ebri i drogat per atropellar dues dones a Bellvei (Tarragona)

Detingut un conductor ebri i drogat per atropellar dues dones a Bellvei (Tarragona)
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor ebri i drogat per arrossegar i ferir de gravetat dues dones a Bellvei (Baix Penedès, Tarragona), ha informat aquest dimarts la Policia de la Generalitat.

Els fets van tenir lloc divendres, cap a les 18.00 hores, al camí del castell de la Muga, al municipi de Bellvei.

El conductor és un veí del municipi, de 40 anys i amb un antecedent per conduir begut, el vehicle del qual va sortir de la via i va atropellar les dues dones.

Les dues víctimes formaven part d’un grup familiar –format, a més, per un home i un menor– que caminava correctament pel costat de la carretera.

Una de les dones va haver de ser evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en helicòpter per la gravetat de les ferides i l’altra també presenta un pronòstic greu.

Positiu en cocaïna

Notícies relacionades

En la prova d’alcoholèmia, l’home va donar un resultat de 0,60 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat –el límit legal per a conductors no professionals és de 0,25– i també va donar positiu en cocaïna en el test de drogues.

Per aquests motius va ser detingut, tot i que el jutge de guàrdia el va deixar en llibertat l’endemà amb els càrrecs de conducció sota l’efecte d’alcohol i drogues, i per lesions per imprudència greu.