En llibertat amb càrrecs

Els Mossos detenen cinc persones per sis plantacions de marihuana

  • La xarxa, ubicada a l’Alt Empordà, està acusada de frau en el servei elèctric

1
Es llegeix en minuts

Agents de la unitat d’investigació de la comissaria de Figueres van detenir el 18 de març passat tres homes i dues dones, d’entre 27 i 57 anys i de nacionalitat espanyola i colombiana amb residència a Figueres, Vilafant i Gavà, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i frau en el servei elèctric. 

Notícies relacionades

A mitjans de gener, la policia va començar a investigar una finca situada a l’N-260, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós, per una plantació de marihuana. Arran d’aquesta primera investigació, els agents van localitzar tres finques més relacionades amb el mateix delicte a Figueres, Vilafant i Hostalets de Llers.

En l’operació, els Mossos d’Esquadra s’han apoderat de 2.726 plantes de marihuana, 1.119 esqueixos i dues bosses amb cabdells. També van localitzar material per al cultiu de la droga, diferents armes i un esprai de defensa. Durant l’operació es va descobrir que els membres de l’organització es connectaven a la xarxa elèctrica de forma fraudulenta. Dels detinguts, la majoria tenen antecedents, i ja han passat a disposició judicial. Ara estan en llibertat amb càrrecs.