Una vintena de PCR

Un cribratge detecta 11 pacients positius de Covid a l’Hospital de Calella

Les proves s’han realitzat després de detectar-se a principis de setmana un cas entre les persones hospitalitzades

Un cribratge detecta 11 pacients positius de Covid a l’Hospital de Calella
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un cribratge realitzat a la segona planta de Medicina Interna de l’Hospital de Calella (Maresme), que depèn de la Regió Sanitària de Girona, ha destapat la presència d’11 pacients positius per coronavirus.

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona el centre, la direcció ha pres les mesures pertinents i se segueixen els protocols dictats per la Generalitat de Catalunya.

La tria s’ha realitzat després de detectar a principis de setmana un positiu entre les persones hospitalitzades i, ara, són 11 d’una vintena de pacients ingressats a la planta.

Notícies relacionades

Les proves diagnòstiques durant les últimes setmanes s’havien intensificat després d’un cas aïllat que va aparèixer en aquesta unitat fa uns deu dies i davant l’expansió de la variant britànica de Covid.

Les PCR havien sortit negatives fins a l’aparició del positiu que ha destapat els 11 que comportarà que es repeteixi la tria en els pròxims dies tant a pacients com a professionals, alhora que s’ha procedit a l’aïllament de la planta.