VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut l’home buscat per donar una pallissa a la seva nòvia menor d’edat a Màlaga

  • L’arrestat té 26 anys, deu més que la víctima

Detingut l’home buscat per donar una pallissa a la seva nòvia menor d’edat a Màlaga
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut el matí d’aquest dimarts el jove que presumptament va agredir la seva exparella, de 16 anys, dissabte passat, 27 de febrer, a la zona d’El Palo de Màlaga capital, segons han confirmado fonts policias.

El detingut, de 26 anys i nacionalitat espanyola, estava en recerca i captura per la seva suposada relació amb la pallissa, motivada, com van indicar les mateixes fonts, perquè ella voldria tallar la relació i la seva parella no ho acceptava.

La víctima, segons han informat des de la Comissaria Provincial en un comunicat, es va personar després de l’agressió a la Direcció de Policia Local de Districte Est per informar dels fets. Així, després d’auxiliar la perjudicada, una dotació de la Policia Local es va personar a la Comissaria Provincial i va comparèixer per tals fets, i la Policia Nacional va iniciar una investigació.

La localització i detenció del presumpte agressor, que s’havia mantingut en parador desconegut, s’ha produït a primera hora d’aquest dimarts després de dos dies d’intensa recerca, en un important dispositiu de la Policia Nacional.

Segons les primeres indagacions i a falta de ser sentida la víctima en exploració, la jove de 16 anys va ser portada per la seva parella a una zona poc transitada, a la zona est de la capital. Allà, en el transcurs d’una discussió, el jove li hauria arrabassat el telèfon i l’hauria agredit, clavant-li cops de puny i puntades de peu a abdomen, cap i esquena, així com una mossegada al nas.

La jove s’ha mantingut, a causa de l’agressió, en l’àrea d’observació d’un hospital durant un termini de 24 hores, i presenta lesions en vertebres i cervicals, perforació timpànica, i ferides i hematomes en diferents parts del cos. Ja va ser donada d’alta la tarda d’aquest diumenge passat.

Ordre d’allunyament respecte a una altra de menor d’edat

Tot i que entre la perjudicada i el seu agressor no constaven denúncies prèvies per maltractament, sí que li consten dues detencions anteriors per violència de gènere.

Notícies relacionades

Així mateix, l’arrestat per agents adscrits a l’UFAM en relació amb un delicte de maltractaments a la seva parella actual, té en vigor una ordre d’allunyament respecte a una exparella –menor d’edat–.

Els fets els porta el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Màlaga.