SUCCESSOS

Mor apunyalat el sagristà d’una església de Jaén

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor dels fets, que han commocionat la població d’Alcalá la Real

Mor apunyalat el sagristà d’una església de Jaén
1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut un home per apunyalar aquest divendres el sagristà, de 52 anys, de l’església de la Consolació d’Alcalá la Real (Jaén). La víctima, de nom Francisco Zúñiga, és molt coneguda a la localitat, on l’Ajuntament, per acord de tots els grups polítics, ha declarat un dia de dol i que les banderes onegin a mig pal. El succés va tenir lloc aquest divendres a les 20.20 hores d’ahir després d’alertar un ciutadà al 112 que hi havia una persona ferida en estat greu amb diverses punyalades al carrer Real, davant la porta de l’església de la Consolació. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la policia local, de la Guàrdia Civil i dels serveis sanitaris.

Notícies relacionades

El germà del mort ha agraït el carinyo i recolzament que estan rebent per la mort del sacristà, del que ha dit «era una excel·lent persona» i ha demanat que no s’organitzi cap concentració «en moments tan difícils i d’enorme risc sanitari per evitar posar en perill a més persones». L’alcalde d’Alcalá la Real, Marino Aguilera, ha fet una crida a la calma després d’admetre que «són moments difícils i d’indignació, però el presumpte assassí ja ha sigut detingut i cal deixar que la Justícia segueixi el seu curs».

«Preguem que Alcalá continuï sent el municipi tranquil que tots coneixem i que cessin els missatges d’odi que circulen per les xarxes; l’odi no arreglarà res», ha assegurat l’alcalde. Així mateix, ha pregat a la població que s’abstingui a realitzar la concentració convocada per xarxes socials davant l’ajuntament.