Recerca internacional

Detingut a Cornellà l’assassí d’un nen d’11 anys a l’Equador el 2002

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un home buscat a l’Equador per l’assassinat d’un nen d’11 anys el 2002.

L’home tenia una ordre internacional de detenció i extradició, i els agents el van trobar a prop del pis on s’amagava, a Cornellà de Llobregat (Barcelona), ha explicat la Policia en un comunicat aquest divendres.

El crim va ocórrer el 21 de març del 2002 a la província equatoriana del Guayas, quan l’arrestat presumptament va parar dos nens, d’11 i 8 anys, a qui acusava d’haver robat. Després, presumptament va disparar al menor d’11 anys al cap, cosa que li va provocar la mort.

Notícies relacionades

La Policia va posar en marxa l’operació de detenció al conèixer l’ordre internacional que encara pesava sobre el sospitós, i hi van assignar «màxima prioritat a causa de l’extrema gravetat dels fets». A l’inici de la investigació van detectar que alguns dels seus familiars vivien a la província de Barcelona, per això es van centrar en la zona per trobar-lo.

Després d’un dispositiu de diversos dies, van trobar el domicili de Cornellà on s’amagava, i actualment l’home està a disposició del Jutjat Central d’Instrucció número 2 de l’Audiència Nacional a l’espera de ser extradit.