Conducció temerària

Detingut per provocar un accident a Castelldefels i arrencar les barreres d’un peatge a la C-32

  • Els Mossos van detenir el conductor, de 35 anys, després d’una llarga persecució per l’autopista que va acabar en un xoc frontal

Detingut per provocar un accident a Castelldefels i arrencar les barreres d’un peatge a la C-32
1
Es llegeix en minuts

Els agents de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 35 anys per provocar un accident mentre conduïa de forma temerària en direcció a Barcelona, segons informa la policia. Els agents han aconseguit interceptar l’home, un veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), després d’una llarga persecució per la carretera C-32 que ha acabat en un xoc frontal amb un altre vehicle a la localitat de Castelldefels (Baix Llobregat).

Perillosa maniobra en ziga-zaga

Els fets van tenir lloc quan una furgoneta avançava a gran velocitat i per l’esquerra una patrulla dels Mossos a prop de les nou del matí. El detingut conduïa amb gran rapidesa per l’autopista C-32 a l’altura de Sitges i, malgrat que els agents van advertir al conductor de l’automòbil que es detingués, la furgoneta va fugir i va avançar tres vehicles més fent una perillosa maniobra en ziga-zaga.

Notícies relacionades

La persecució va arribar fins al peatge de Vallcarca, on el vehicle va creuar per unes de les cabines de pagament sense frenar i va arrencar una de les barreres de seguretat. Durant la fugida, la furgoneta ha posat en risc la integritat de la resta d’usuaris de la via amb una conducció temerària que obligava la resta de vehicles a esquivar-la o apartar-se per no ser envestits.

El conductor detingut va aconseguir arribar al nucli urbà de Castelldefels, on ha provocat un accident després de xocar amb un altre vehicle. Mentre la conductora de l’altre cotxe implicat en l’accident era atesa pels serveis d’emergència, els Mossos han aconseguit detenir l’imprudent conductor.