Operació antidroga

Els Mossos desmantellen vuit plantacions de marihuana a l’Hospitalet

  • Es van detenir dues persones acusades de tràfic de drogues i frau d’electricitat, que avui han passat a disposició judicial.

  • La policia va confiscar 1.500 plantes i tota la infraestructura de cultiu després de detectar-se problemes amb el subministrament elèctric des del gener per la manipulació

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dijous passat a l’Hospitalet de Llobregat vuit plantacions de marihuana en el transcurs d’una operació antidroga, en què van detenir dos homes, un de nacionalitat colombiana i un altre de marroquina, a més de confiscar més de 1.500 plantes.

Se’ls acusa de ser presumptes autors de delictes contra la salut pública i frau d’electricitat. Els agents van tenir coneixement de les plantacions als pisos dels Blocs de la Florida a finals del gener passat després de detectar-se problemes de subministrament elèctric derivats de la manipulació de les instal·lacions elèctriques. Es va comprovar que vuit domicilis acollien una plantació i que la manipulació elèctrica suposava el consum equivalent a 63 vivendes.

Notícies relacionades

Així va ser com dijous passat, i sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 4 de l’Hospitalet de Llobregat, es van personar a la zona dotacions dels Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana de l’Hospitalet, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Metropolitana Sud, la Unitat de Mitjans Aeris i agents de la Guàrdia Urbana del municipi.

Després de realitzar vuit entrades i registres als domicilis i decomissar més de 1.500 plantes de marihuana amb tota la infraestructura per al seu cultiu, es van detenir dues persones, una de les quals, amb 14 antecedents policials, que han passat avui a disposició judicial. No es descarten més detencions.