A la zona de Vilallobent

Un home d’edat avançada mor en l’incendi de casa seva a Puigcerdà

Una dona, també gran, ha resultat ferida i traslladada a l’hospital

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem  sant  joan de  deu171018124856

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem sant joan de deu171018124856

1
Es llegeix en minuts

Un home d’edat avançada ha mort i una dona ha resultat ferida menys greu aquesta matinada en l’incendi d’una casa al nucli de Vilallobent, a Puigcerdà (Girona). El foc s’ha desfermat per causes que es desconeixen poc després de la mitjanit en una casa de planta baixa i un pis situat en el número 1 del carrer Major, segons han informat aquest divendres els Bombers de la Generalitat.

Tot i que les set dotacions dels bombers desplaçades al lloc han pogut rescatar les dues persones que eren a l’interior, una d’elles, a qui han evacuat a través d’una finestra, ha mort.

La segona persona, també d’edat avançada, ha resultat ferida menys greu i, després de ser atesa in situ pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha sigut traslladada posteriorment a l’Hospital de la Cerdanya.

La casa, precintada

El foc ha cremat totalment la planta baixa de l’immoble i ha afectat parcialment el primer pis, on no hi havia ningú en el moment d’iniciar-se les flames.

Notícies relacionades

Després d’apagar el foc i constatar que no havia afectat la casa limítrofa, els bombers han precintat la casa, a l’espera que l’arquitecte municipal valori els danys causats a l’estructura.

Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Puigcerdà s’han desplaçat també al lloc del sinistre.

Temes:

Incendis