Vuitena víctima mortal a les carreteres catalanes

Una dona morta i una altra de ferida greu després de ser atropellades per una moto a Caldes de Montbui

El conductor de la motocicleta ha resultat ferit greu i ha sigut evacuat a l’hospital de Granollers

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

Una dona ha resultat morta i una altra ferida de gravetat al ser atropellades aquest divendres per una moto a la C-59, a Caldes de Montbui (Barcelona).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident ha passat al voltant de les 18.51 hores en el punt quilomètric 11 de la C-59, on una motocicleta ha atropellat dues dones per causes que s’estan investigant.

Com a conseqüència de l’atropellament ha resultat morta una de les dones, mentre que l’altra ha sigut traslladada en estat greu a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

El conductor de la motocicleta també ha resultat ferit de caràcter greu i ha sigut evacuat a l’hospital de Granollers (Barcelona).

Notícies relacionades

Al lloc de l’accident s’han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta nova víctima, ja són vuit les persones que han mort en accident de trànsit des de començament d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.