Mor un nen d’11 anys a Vitòria després de caure-li a sobre una lloseta d’un mur

El menor s’ha enfilat al mur i la peça de formigó li ha caigut amb violència sobre el pit

Mor un nen d’11 anys a Vitòria després de caure-li a sobre una lloseta d’un mur
1
Es llegeix en minuts

Un nen d’11 anys ha mort aquest dijous a Vitòria com a conseqüència de les ferides que s’ha fet al caure-li a sobre una lloseta situada en un muret d’un adossat del carrer La Baranda, al barri de Lakua-Arriaga.

El succés ha tingut lloc cap a les 9.15 hores quan, pel que sembla, el menor s’ha enfilat al mur i la lloseta de formigó, que rematava una columna de la tanca, li ha caigut amb violència sobre el pit, segons han relatat fonts de la investigació.

Com a conseqüència de l’impacte, el nen ha patit lesions de gravetat i ha sigut traslladat en ambulància a l’Hospital de Txagorritxu, on s’ha confirmat la seva mort, han informat des del Departament de Seguretat.

Notícies relacionades

Al lloc del succés s’hi han traslladat efectius dels Bombers de Vitòria per inspeccionar la zona i determinar si la columna presentava alguna fallada estructural, tot i que fonts de l’ajuntament de la ciutat han informat que aquesta possibilitat finalment s’ha descartat.

Després de conèixer-se el tràgic succés l’alcalde, Gorka Urtaran, s’ha mostrat «profundament consternat» per la mort del nen. «Molta tristesa i dolor. Besarkada haundi bat familiarentzat (una forta abraçada a la família)», ha escrit a les xarxes socials.

Temes:

Vitòria