De 4.000 €

Detinguda per envestir l’empleat d’un pàrquing per no pagar un deute

Els fets van passar aquest dilluns quan la dona va acudir cap a les 11.30 hores del matí a l’aparcament del centre comercial, situat al carrer Rosa Sensat de Barcelona

El treballador va mirar d’impedir que sortís, i aquesta el va envestir i va poder marxar del lloc, igual com el seu pare, que circulava just darrere d’ella

zentauroepp48054537 barcelona 07 05 2019 ada colau denuncia la falta de efectivo190515085125

zentauroepp48054537 barcelona 07 05 2019 ada colau denuncia la falta de efectivo190515085125 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut una dona de 38 anys acusada d’atropellar intencionadament el treballador de l’aparcament d’un centre comercial de la capital catalana per treure el seu cotxe sense abonar un deute pendent de més de 4.000 euros.

Segons han informat a Efe fonts policials, els fets van ocórrer ahir quan la dona va acudir cap a les 11.30 hores del matí a l’aparcament del centre comercial, situat al carrer Rosa Sensat de Barcelona, i el vigilant no li va deixar treure el vehicle si no abonava els més de 4.000 euros que devia.

La dona i l’empleat de l’aparcament van iniciar una forta discussió, davant la qual cosa van acudir al lloc els Mossos d’Esquadra, que van mediar entre les parts i van identificar la dona, que va marxar del lloc sense el seu cotxe.

Poc després, la dona va tornar a l’aparcament amb el seu pare, un client habitual del local, a bord d’un altre cotxe.

El vigilant de l’aparcament va comprovar que la dona va baixar del vehicle del seu pare, va pujar al seu –el que tenia un deute de més de 4.000 euros– i que tots dos van intentar sortir del lloc amb els dos cotxes, utilitzant per a això el tiquet del seu progenitor.

Davant aquesta situació, el treballador de l’aparcament es va posar davant del cotxe de la dona, per impedir que sortís, i aquesta el va envestir i va poder marxar del lloc, igual com el seu pare, que circulava just darrere d’ella.

A causa de l’atropellament, el treballador de l’aparcament va rebre diversos cops pels quals va ser atès a l’ambulatori de Sant Martí, tot i que el seu estat no és greu.

Els responsables de l’aparcament van alertar llavors la Guàrdia Urbana de Barcelona, que mitjançant les càmeres de seguretat de l’establiment va poder comprovar la matrícula del vehicle de la dona, que va ser localitzat poc després estacionat a l’avinguda Icària de Barcelona.

Notícies relacionades

El servei de grua municipal es va emportar el cotxe, després que la Urbana va comprovar que tenia un cop compatible amb l’impacte de l’atropellament al sortir de l’aparcament del centre comercial.

Finalment, quan la dona va anar a retirar el vehicle del dipòsit municipal, va ser detinguda, acusada d’un delicte d’estafa i un altre de lesions.