L’home té 73 anys

Salvada in extremis una dona que estava sent escanyada pel seu marit a Saragossa

Els bombers han esbotzat la porta del bany en el qual hi havia víctima i agressor, i han evitat un desenllaç tràgic

1
Es llegeix en minuts

Diversos agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana pertanyents al grup motoritzat Centellas han salvat la vida d’una dona de 68 anys aquest dimarts, quan estava a punt de ser escanyada pel seu marit. L’home, identificat com M. R. V., de 76 anys, ha sigut detingut com a suposat autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. No hi ha denúncies prèvies per maltractaments.

Els fets han ocorregut entorn de les 9.45 hores, quan una trucada d’un ciutadà ha alertat el 091 que estava escoltant forts crits d’una dona, que demanava socors des de l’interior d’una vivenda al barri de l’Arrabal, ubicat al marge esquerre del riu Ebre.

Immediatament, diversos agents pertanyents al grup de motos han acudit al lloc i han pogut comprovar com una dona sol·licitava ajuda des de l’interior d’un pis.

Davant la impossibilitat d’accedir al domicili, s’ha sol·licitat a través de la sala 091 la presència de Bombers de Saragossa, que han esbotzat la porta del bany on hi havia víctima i agressor, i han pogut evitar un desenllaç tràgic. Els agents han pogut apreciar les més que evidents marques al coll de la víctima pròpies d’haver sigut escanyada.

Notícies relacionades

La víctima, que presentava un gran estat de nervis i hematomes al coll i braços, ha sigut assistida per una ambulància al mateix domicili i posteriorment ha sigut traslladada per un familiar fins a un hospital.

El detingut, després de ser posat a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Saragossa, ha quedat en llibertat.