A Saragossa

A presó la parella acusada de l’assassinat de la filla d’ella, de 2 anys

A presó la parella acusada de l’assassinat de la filla d’ella, de 2 anys
Es llegeix en minuts

La titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Saragossa ha enviat a presó un home de 33 anys i una dona de 28 acusats de l’assassinat d’una nena de dos anys, filla de la detinguda. 

Els fets van succeir dijous passat en una vivenda del número 2 del carrer María Sánchez Arbós de la capital aragonesa i la Policia va tenir coneixement del succés per una trucada que va rebre a les 22.50 hores. 

L’endemà van ser detinguts pel Grup d’Homicidis la mare de la víctima, V.M.P, de 28 anys, i la seva parella, C.L.V, de 33. 

Fonts de la Prefectura Superior de Policia d’Aragó han informat de la decisió judicial després de prendre declaració als dos detinguts, que estan acusats de l’assassinat de la petita, succés que es troba sota secret de sumari. 

La parella té tres fills més, que estan actualment sota la protecció del Govern regional. 

Segons han informat a EFE fonts de l’Executiu autonòmic, es tracta d’una família que va viure a Catalunya, on se’ls va retirar la custòdia dels fills, que van estar a càrrec de família extensa durant dos anys, i després d’un procés judicial en aquesta comunitat van recuperar la custòdia. 

Els Serveis Socials del Govern d’Aragó van tenir coneixement de la situació d’aquesta família al setembre i van obrir un expedient per treballar amb ells. 

Notícies relacionades

Des d’aleshores s’ha intervingut amb l’entorn educatiu i social, tot i que la negativa dels pares a participar o respondre a qualsevol dels múltiples requeriments que se’ls han fet, va portar els equips de menors que han treballat en el cas a traslladar-lo a la fiscalia a l’octubre. 

El Departament de Ciutadania i Drets Socials informa que continua col·laborant amb la justícia i que no pot oferir més informació, ja que es tracta d’un cas que està judicialitzat i hi ha implicats menors emparats i protegits.

Temes:

Saragossa Pares