A BARCELONA

Un ‘botellon’ il·legal al Teatre Grec se salda amb 140 denúncies

  • La Guàrdia Urbana va intervenir la reunió il·legal dissabte passat a la nit

  • Catalunya va prohibir aquest tipus de reunions el juliol passat a causa de l’expansió de la pandèmia de Covid-19

Un ‘botellon’ il·legal al Teatre Grec se salda amb 140 denúncies
1
Es llegeix en minuts

Aquest dissabte la Guàrdia Urbana va intervenir un ‘botellon’ il·legal que s’estava celebrant al Teatre Grec de Barcelona, en contra de les restriccions dictades per frenar l’expansió de la pandèmia de Covid-19. Segons explica el cos policial en un comunicat emès sobre l’actuació, una patrulla d’agents va identificar un «nombrós grup de persones» que s’havia refugiat a la instal·lació del Montjuïc «posant música amb amplificadors i consumint alcohol». 

Notícies relacionades

Els agents van aconseguir dissoldre la reunió i, a més, van identificar 140 individus que van participar en aquesta reunió il·legal. Aquests individus s’exposen ara a una denúncia de la Guàrdia Urbana per incompliment de la normativa vigent sobre restriccions de reunió i mobilitat.

A Catalunya, els ‘botellons’ i les reunions nocturnes per consumir alcohol estan prohibits des de finals de juliol del 2020 per ordre del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat). Segons va explicar llavors la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, aquest tipus de reunions il·legals podrien comportar multes d’entre 3.001 fins a 15.000 euros.