Trobat a Madrid el cadàver d’un sensesostre al carrer

  • Els equips d’emergència sospiten que es tracta d’una persona sense llar, ja que va ser trobat amb les seves pertinències, i entre cartrons per protegir-se del fred

  • L’ajuntament nega que la mort hagi sigut per hipotèrmia

  • La setmana passada dues persones sense llar van morir als carrers de Barcelona, un d’ells va morir d’hipotèrmia

Trobat a Madrid el cadàver d’un sensesostre al carrer

RICARD CUGAT

Es llegeix en minuts

El cadàver d’un home, aparentment sense llar, ha sigut trobat aquest dissabte als carrers de Madrid. Segons ha avançat l’agència Europa Press, l’home tenia 60 anys i estava envoltat de cartrons i plàstics per vèncer el fred. Per ara, es desconeixen les causes de la mort. Fonts de l’ajuntament afirmen que no ha mort per hipotèrmia ni per mort violenta.

Et pot interesar

El cadàver ha sigut descobert aquest dissabte al número 25 del carrer Arganda, al districte d’Arganzuela (Madrid), segons han confirmat fonts del servei d’emergències a Europa Press. L’home va ser trobat al costat de les seves pertinences, i diversos cartrons i plàstics amb què intentava protegir-se del fred pel Servei d’Emergència (Samur). Tenia 60 anys i el seu cos no tenia signes de violència. El consistori ha negat que se’l trobés enterrat sota la neu com s’havia informat inicialment i també ha negat que la causa de la mort sigui per hipotèrmia.

Dilluns passat dues persones sense llar van morir a la ciutat de Barcelona en plena onada de fred. A Madrid, després del pas de la borrasca ‘Filomena’, un home de 73 anys va morir al carrer a causa d’una aturada cardíaca.