Desenes de persones saquegen un camió amb 20.000 quilos de menjar a l’M-30, a Madrid

El vehicle, que procedia d’un centre logístic de Valdemoro amb aliments peribles, va quedar atrapat divendres a la tarda per la nevada davant l’edifici d’El Ruedo al barri madrileny de Moratalaz

Desenes de persones saquegen un camió amb 20.000 quilos de menjar a l’M-30, a Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mig centenar de persones han saquejat aquest cap de setmana un camió frigorífic ple de menjar que havia quedat encallat per la neu a l’M-30, davant el famós edifici d’El Ruedo, situat al madrileny districte de Moratalaz.

El camió procedia d’un centre logístic de Valdemoro amb menjar perible (fruites, verdures, patates, iogurts, batuts, altres begudes) camí d’un hipermercat de Moratalaz, però ha quedat atrapat divendres a la tarda per la nevada. Hores després, un company del xòfer l’ha auxiliat i l’ha portat a casa seva perquè mengés i dormís.

Veïns d’El Ruedo, que estaven vigilant els moviments entorn del camió, han arribat al vehicle i, després de destrossar la porta posterior, han aconseguit obrir la cambra frigorífica i emportar-se tot el que portava, una cosa que ha sigut gravada per algú des de l’edifici d’El Ruedo, segons imatges que han publicat diversos tuitaires.

Notícies relacionades

Quan el camioner va tornar dissabte, encara hi havia persones emportant-se menjar, per la qual cosa va dir que trucaria a la Policia. Algunes de les persones que estaven emportant-se aliments s’han encarat amb el treballador i fins i tot l’han amenaçat de mort, per la qual cosa ha acabat fugint del lloc. Un temps després ha arribat una patrulla de la Policia Nacional, que ha estat vigilant una estona el camió, però que ha hagut d’absentar-se per atendre altres incidències de la gran nevada.

Llavors, ja sense agents ni el xòfer, algunes persones han tornat a saquejar el camió, trencant les tanques que separen el barri de la M-30 per emportar-se caixes senceres de gènere. En total, s’han emportat 20.000 quilos d’aliments. L’empresa responsable ha presentat una denúncia i la Policia investiga els fets, tot i que de moment no hi ha detinguts.