VIOLÈNCIA MASCLISTA

Continua molt greu una de les joves agredida amb àcid Màlaga

La Guàrdia Civil està buscant el presumpte autor dels fets, exnòvio de la noia, que va fugir amb el seu cotxe

1
Es llegeix en minuts

Les dues noies que van resultar ferides aquest dimarts passat al municipi malagueny de Cártama després que presumptament l’exnòvio d’una d’elles els llancés un pot d’àcid i fugís continuen ingressades, una, molt greu, i l’altra, estable dins de la gravetat.

En concret, la jove que va ser traslladada fins a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla continua ingressada en estat molt greu a la unitat de cures intensives (uci), segons han informat fonts sanitàries a Europa Press. Després de ser valorada aquest dimarts passat en la unitat de grans cremats, el percentatge de cremades és del 45 per cent.

L’altra noia, traslladada fins a l’Hospital Regional de Màlaga, continua ingressada estable dins de la gravetat. Aquesta jove té un 20 per cent de superfície cremada a la cara i a les cames.

Els fets van tenir lloc poc després de les 14.00 hores d’aquest dimarts passat. Pel que sembla, les noies, d’uns 26 anys, eren a l’interior d’un vehicle quan se’ls va acostar un altre cotxe, on anava el presumpte autor dels fets, i les va ruixar amb un pot amb àcid.

L’exnòvia del noi, que era qui conduïa el vehicle en què anaven les noies, va ser traslladada en helicòpter fins a Sevilla davant la gravetat de les ferides, mentre que l’altra jove va ser derivada a l’Hospital Regional de Màlaga, segons va assenyalar el regidor, Jorge Gallardo, que va mostrar la seva indignació pels fets i va condemnar-los.

Notícies relacionades

El 112 va rebre cap a les 14.05 hores un avís d’un veí alertant que havien ruixat des d’un cotxe dues noies amb algun tipus d’àcid. En concret, els fets van tenir lloc al carrer Cristóbal Toral. Així, es va avisar immediatament dels fets la Guàrdia Civil i els Serveis Sanitaris, que van mobilitzar un helicòpter fins al lloc.

La Guàrdia Civil està buscant el presumpte autor dels fets, que va fugir amb el seu cotxe, segons l’alcalde, que va assenyalar que està identificat.