Maltractament animal

Investigada una noia per haver llançat presumptament un gat per un barranc

L’escena, que mostra la noia llançant l’animal mentre balla la cançó ‘El gato volador’, es va gravar i es va difondre per xarxes socials

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha investigat una noia de 18 anys com a presumpta autora d’un delicte de maltractament d’animals domèstics després que fos gravada llançant per un barranc de gran altura un gat, que es va estavellar contra el terra i va resultar malferit.

El fet s’ha vist agreujat perquè l’escena gravada va ser difosa per xarxes socials, amb el títol d’‘El gato volador’, segons ha informat la Guàrdia Civil en una nota de premsa.

Denunciat per una associació animalista

El vídeo s’ha fet viral i una associació animalista de Lleida que l’ha vist s’ha posat en contacte amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Comandància de la Guàrdia Civil de Granada per denunciar els fets.

En les imatges es veu una noia llançant un gat des de dalt d’un barranc fins a la carretera que hi ha més a baix mentre balla la cançó ‘El gato volador’. L’animal es va estavellar contra l’asfalt i, a conseqüència de la caiguda, va patir lesions greus de les quals encara es recupera en una clínica veterinària de Granada amb problemes neurològics i fortes diarrees.

Presumpte maltractament animal

Notícies relacionades

Els agents de l’Equip de Policia Judicial Mediambiental de la Guàrdia Civil de Granada han iniciat una investigació i han esbrinat que el vídeo va ser gravat als voltants de l’avinguda Gregorio Fernández del municipi de Deifontes (Granada). A més, també han identificat la noia que protagonitza el vídeo.

La Guàrdia Civil ha posat la noia a disposició judicial en qualitat d’investigada per la presumpta comissió d’un delicte de maltractament animal.