ORDRE DEL JUTGE

Presó sense fiança per a l’exdona de Josep Maria Mainat

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 28 de Barcelona ha acordat la presó provisional, comunicada i sense fiança per a Angela Dobrowolski, l’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, per dos delictes d’incompliment de mesures cautelars i un delicte de violació de domicili.

El Trinunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) ha informat que la magistrada ha pres aquesta decisió després de la compareixença de Dobrowolski, a qui la Guàrdia Urbana va detenir dilluns passat per intentar de nou accedir a la casa de l’exmembre de La Trinca, i que suposa el seu quart arrest des que va ser acusada d’intentar matar al juny la seva exparella.

La detenció de Dobrowolski va tenir lloc després que aquesta intentés accedir per una teulada a la vivenda que Mainat té a Barcelona, trencant l’ordre d’allunyament i comunicació que tenia vigent.

Des de la seva detenció pel suposat intent d’homicidi de Mainat, injectant-li insulina mentre dormia el juny passat, Dobrowolski acumula quatre arrestos: per intentar falsificar talons a nom del productor televisiu, per intentar entrar a robar a la seva casa de Canet de Mar (Barcelona) i la de dilluns, per intentar accedir al seu pis de Barcelona.

Notícies relacionades

El jutge que investiga el suposat assassinat de Mainat va acordar el passat 25 d’octubre imposar a Dobrowolski una ordre d’allunyament d’un quilòmetre del productor televisiu i dels dos fills que tenen en comú.

La nit del 22 al 23 de juliol, el fundador de La Trinca –diabètic i de 72 anys– va patir una accentuada baixada de sucre que li va provocar un coma hipoglucèmic, després del qual va acusar la seva dona –que té 37 anys i estudia últim curs de Medicina– d’haver-l’hi provocat a l’injectar-li una sobredosi d’insulina mentre dormia, per la qual cosa Dobrowolski va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra.