CONTRA EL CORONAVIRUS

El Govern llança una web per informar sobre les vacunes

La pàgina vol resoldre els dubtes sobre el pla nacional de vacunació contra la Covid-19

El Govern llança una web per informar sobre les vacunes
1
Es llegeix en minuts

El Govern ha llançat una pàgina web (www.vacunacovid.gob.es) per resoldre els dubtes de la ciutadania sobre la vacunació contra la Covid-19, amb informació oficial i actualitzada sobre l’estratègia de vacunació i per resoldre qüestions com els terminis de vacunació o el funcionament de les vacunes.

La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, ha anunciat aquest dilluns la publicació d’aquesta web en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Interterritorial i en què ha comparegut al costat del titular de Sanitat, Salvador Illa, i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón.

¿Quan em vacuno?, ¿té efectes secundaris ?, ¿quins són els beneficis de vacunar-se?, ¿puc triar quina vacuna posar-me? o ¿quines vacunes tindrem disponibles a Espanya? són algunes de les qüestions a què respon la nova pàgina oficial, que anirà sent ampliada i actualitzada amb nous continguts durant el temps que duri la campanya de vacunació.

A més de l’apartat de «Preguntes i respostes», la pàgina conté una secció dedicada a recopilar enllaços i documents relatius a la vacunació publicats per organismes nacionals i internacionals.

Funcionament de les vacunes

La nova web oficial està fonamentada, segons el Govern, en una navegació intuïtiva i en l’ús d’un llenguatge senzill i clar. També inclou gràfics que expliquen la informació més complexa, com el funcionament de les diferents vacunes.

Notícies relacionades

La pàgina està adaptada a diferents dispositius i compleix els estàndards d’accessibilitat requerits a les administracions públiques perquè totes les persones, independentment de la seva situació, puguin accedir a la informació en igualtat de condicions.

La web neix com a resultat de la col·laboració entre els ministeris de Presidència, Política Territorial, Sanitat i Ciència i Innovació juntament amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques, l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris i la Secretaria d’Estat de Comunicació.