Un pres d’El Puerto de Santa María (Cadis) s’amputa el penis perquè la seva dona rebutja un vis-a-vis

Els funcionaris troben l’intern, que té patologies psiquiàtriques, a la cel·la «plena de sang»

Un pres d’El Puerto de Santa María (Cadis) s’amputa el penis perquè la seva dona rebutja un vis-a-vis
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un intern amb patologies psiquiàtriques del centre penitenciari Puerto III del Puerto de Santa María (Cadis) es va amputar el penis la vigília de Nadal al vespre després que la seva dona no volgués estar amb ell en un vis-a-vis íntim.

Així ho ha denunciat l’Associació ‘El teu abandonament em pot matar’ en una nota, en què assenyala que els treballadors penitenciaris es van trobar la imatge «dantesca» amb la cel·la «plena de sang i el reu dessagnant-se per la mutilació».

Notícies relacionades

Al veure el que havia passat, els agents van procedir a avisar ràpidament els sanitaris del centre, que es van personar immediatament al departament, segons ha informat l’associació en una nota, que explica que l’intern, amb patologies psiquiàtriques del mòdul 10, es va amputar el membre després que la seva dona rebutgés un vis-a-vis íntim.

Des de l’Associació ‘El teu abandonament em pot matar’ denuncien la falta de centres penitenciaris psiquiàtrics, de psiquiatres per aquest tipus d’interns i de formació dels treballadors penitenciaris i la deficient classificació dels interns per part de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries.