Nadala al Real

Ainhoa Arteta canta el ‘Campana sobre campana’ per a Càritas

  • La Fundació Universitària San Pablo CEU i la Fundació Teatro Real de Madrid ho han fet possible
1
Es llegeix en minuts

La soprano Ainhoa Arteta ha gravat una versió de la popular nadala ‘Campana sobre campana’ per recolzar amb la seva veu la Campanya de Nadal de Càritas ‘Més a prop que mai’. Gràcies a la iniciativa de la Fundació Universitària San Pablo CEU i el recolzament de la Fundació Teatro Real de Madrid, la cantant acaba de gravar la nadala, que serà difosa a través de les xarxes socials durant tot el Nadal.

Els beneficis obtinguts a través de les visualitzacions i descàrregues del vídeo de la interpretació musical d’Ainhoa Arteta –que ha sigut gravat el Teatro Real amb l’acompanyament al piano de Javier Carmena–, es destinaran a les accions d’emergència social desenvolupades per Càritas a favor de les persones més desfavorides a causa de la pandèmia.

Notícies relacionades

Aquest gest solidari d’Ainhoa Arteta és un recolzament als objectius marcats per Càritas a la seva Campanya de Nadal, a través del qual proposa viure aquestes festes en una doble dimensió: recuperant la proximitat, no mesurada en metres, sinó en gestos, amb els que més ho necessiten; i col·laborant econòmicament amb les finalitats de la tasca social de l’Església catòlica.

La Campanya de Nadal de Càritas d’aquest any s’emmarca dins de la crida a la solidaritat amb les víctimes de l’emergència social causada pel coronavirus que es va posar en marxa a principis de març sota el lema general ‘Cada gest compta’.

Temes:

Ainhoa Arteta