Al Bages

Un mort en un incendi en una casa de Sant Joan de Vilatorrada

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem  sant  joan de  deu200107214147

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem sant joan de deu200107214147

1
Es llegeix en minuts

Una persona ha mort i tres més han resultat ferides de diversa consideració en l’incendi d’una casa de dues plantes al municipi de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Les causes del foc es desconeixen i s’estan investigant.

Els bombers han rebut cap a les 11.18 hores d’aquest dilluns un avís d’incendi en una vivenda del carrer del Carme. Al lloc del sinistre s’han desplaçat cinc dotacions que a les 11.30 ja han donat el foc per controlat. Les flames han afectat una zona d’uns 10 metres quadrats de la primera planta de la casa. Ha sigut en aquest punt on els bombers han localitzat el cadàver d’una dona gran.

Notícies relacionades

Els bombers han rescatat de la segona planta tres persones més, que han sigut ateses pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques. Es tracta d’un home gran, que ha patit cremades i inhalació de fum, una menor i un altre home, aquests dos amb ferides lleus. El primer ha sigut traslladat a l’Hospital de Manresa, mentre que els dos últims han sigut evacuats al centre d’atenció primària CUAP de la capital del Bages.

A les 12.12 hores, després de ventilar l’immoble, s’ha donat per extingit l’incendi. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Temes:

Bombers Incendis