SECRET DE SUMARI

Quatre detinguts per la mort de la infermera de Girona

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un matrimoni de Girona i dos veïns de Lloret i Rubí per aquest homicidi, comès el 26 de setembre

Els investigadors creuen que els sospitosos van assaltar la vivenda de la dona per robar al seu domicili

undefined55118400 pla mitj  d agents de la policia de girona i dels mossos a l200926205006

undefined55118400 pla mitj d agents de la policia de girona i dels mossos a l200926205006 / Gemma Tubert

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra a Girona ha detingut quatre persones en relació amb l’homicidi de Carmen Font, una infermera de 67 anys que va ser trobada al seu domicili lligada de mans i amb signes de violència dissabte 26 de setembre al matí. Segons fonts consultades per EL PERIÓDICO, els investigadors sospiten que els quatre arrestats van assaltar de matinada el domicili de la víctima per robar al seu interior

La policia catalana ha desplegat una operació a primera hora d’aquest dilluns al matí i ha fet tres entrades i registres simultanis en domicilis de GironaLloret de Mar (Selva) i Rubí (Barcelona), tal com ha avançat l’agència ACN. A Girona, han detingut un matrimoni en un pis d’un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.

La víctima, de 67 anys, era supervisora del Servei de Nefrologia i Diàlisi de la Clínica Girona. El dissabte 26 de setembre al matí, al no anar al seu lloc de treball, un grup de companyes de feina i familiars va anar fins a casa seva, un pis situat a la carretera Barcelona, número 23, on la van trobar ja sense vida. La dona tenia signes evidents de violència, un cop al cap i estava lligada a terra. El gerent de la Clínica Girona, Carles Espígol, va explicar al ‘Diari de Girona’ que Carmen Font era supervisora de l’àrea de nefrologia i diàlisi de la clínica. «Una persona molt estimada, perquè treballava amb pacients crònics». Font estava vinculada a l’empresa «des de finals dels anys setanta» i estava molt ben «valorada» pels companys.

La DIC els Mossos a Girona va obrir una investigació, que ha culminat aquest dilluns, dos mesos després, amb la detenció de quatre persones per la presumpta vinculació amb el crim.

A primera hora del matí, els Mossos han desplegat un dispositiu, durant el qual han fet tres entrades i registres simultanis. Han detingut un home a Lloret de Mar, un altre a Rubí i un matrimoni a Girona. Després del registre al carrer Bellpuig del barri de Montjuïc de Girona, una grua s’ha emportat el cotxe de la parella arrestada.

Segons fonts pròximes a la investigació, la mort violenta de la dona va tenir lloc el dia abans. L’interior de l’immoble, on tenia el seu domicili i una consulta de podologia, estava regirat, però no hi havia indicis que haguessin forçat l’entrada.

Notícies relacionades

Els investigadors també han pres declaració tant en l’entorn familiar com laboral de la víctima, i han analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona. Està previst que els detinguts passin a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Girona, que porta el cas, dimecres. La investigació està sota secret de sumari.