TRÀGIC SUCCÉS

L'Ajuntament de Ripoll demana no difondre el vídeo de la mort d'un avi

L'home, de 84 anys i amb mobilitat reduïda, ha mort en un incendi al seu domicili

54688710 59

54688710 59 / David Aparicio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 84 anys amb mobilitat reduïda i problemes de visió ha mort aquest divendres en un incendi a la seva vivenda al carrer de la Trinitat de Ripoll (Girona). Aquesta trista notícia s’ha viralitzat després que comencés a circular a les xarxes un vídeo de la mort de l’avi.  L’ajuntament d’aquest municipi, de 10.600 habitants, ha fet una crida a no difondre aquest vídeo, per respecte al mort i a la seva família.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat, la hipòtesi més plausible és que a l’encendre el fogó de la cuina, el foc li ha pres la roba i l’home, a causa del seu estat físic, no l’ha pogut apagar.

Els Bombers han rebut l’avís de l’emergència, ocorreguda al primer pis d’un bloc de tres plantes, a les 8.30 hores i han mobilitzat cinc dotacions. A l’entrar a la vivenda, els efectius han comprovat que ja no hi havia foc, només fum a la cuina, i han localitzat la víctima al balcó  amb cremades molt greus.

Notícies relacionades

Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han notificat la mort de la víctima –que vivia sola al pis però estava atesa– per la gravetat de les lesions, i els serveis judicials s’han encarregat de les gestions.

L’incendi no ha afectat la resta del pis ni s’ha hagut d’evacuar els veïns de l’edifici, han precisat els Bombers, que han obert una investigació per aclarir les causes.