NENA DESAPAREGUDA

Una escola de Calella, denunciada per entregar una nena de 3 anys a un desconegut

Els Mossos d'Esquadra obren diligències contra una escola del Maresme i un home que es va emportar per error una menor que es deia igual que la seva filla, que no veia des de feia 18 mesos

fdh

fdh

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han denunciat l’escola El Far de Calella (Maresme) després d’entregar aquest dimecres una nena de 3 anys a un desconegut, segons han confirmat fonts d’EL PERIÓDICO. La nena va aparèixer en bon estat de salut al cap de poques hores de la seva desaparició en un municipi de Tordera (Maresme).

Segons fonts dels Mossos, l’home es va emportar la nena de 3 anys per error, ja que en realitat buscava la seva filla, que es diu igual i que no veia des de feia 18 mesos. Els Mossos també han obert diligències contra l’home de 53 anys no per emportar-se la nena per error, sinó per intentar emportar-se la seva filla, que només pot veure els dissabtes durant una hora.

L’escola va entregar la nena per error

Notícies relacionades

La policia autonòmica i la Policia Local de Calella van engegar aquest dimecres un dispositiu per localitzar la menor i, gràcies a les informacions facilitades per alguns testimonis, van poder trobar la persona que s’havia emportat la nena i el vehicle que havia utilitzat.

Pel que sembla, s’ha tractat d’una greu distracció comesa per l’escola, quan l’home va entrar al centre i va demanar recollir l’Amèlia, del curs de P-3. Els mestres li van entregar la nena sense confirmar la identitat de la persona que la venia a recollir, fet que està totalment prohibit a qualsevol escola, on els nens només poden ser entregats a les persones autoritzades pels pares o tutors legals.