24 d’oct 2020

Anar al contingut

L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus al País Basc: última hora del nombre de casos

El nombre d'infectats per coronavirus a Euskadi ascendeix a 44.878 persones, amb 1.889 morts

El Periódico

Una mujer dona sangre en el punto móvil de Abando (Bilbao) de la Asociación de Donantes de Sangre de Bizkaia, tras un llamamiento de la Asociación a seguir donando para no entrar en desabastecimiento durante la crisis del coronavirus, en Bilbao/Bizkaia/Euskadi (España) a 17 de marzo de 2020.

Una mujer dona sangre en el punto móvil de Abando (Bilbao) de la Asociación de Donantes de Sangre de Bizkaia, tras un llamamiento de la Asociación a seguir donando para no entrar en desabastecimiento durante la crisis del coronavirus, en Bilbao/Bizkaia/Euskadi (España) a 17 de marzo de 2020. / H.Bilbao (Europa Press)

L’epidèmia del coronavirus continua al País Basc. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 44.878, amb 1.889 morts, segons les últimes dades oficials. 

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, en el centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el passat 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.