a la zona de Coll Redó

Els bombers miren d'extingir un incendi forestal a Tortosa

Les flames van començar aquest dimecres a la tarda i en el lloc es manté un dispositiu d'una desena de dotacions terrestres a l'espera de l'ajuda d'un helicòpter

El foc, focalitzat en una superfície de tres hectàrees, està en una zona de difícil accés i avançava lentament, però amb intensitat, amb l'ajuda d'un vent moderat

fuego car 1200

fuego car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant aquest matí en l’extinció d’un incendi forestal que es va declarar ahir a la tarda a la zona de Coll Redó, en el terme municipal de Tortosa (Tarragona).

Segons han informat avui els Bombers, aquest matí es manté un dispositiu d’una desena de dotacions terrestres i està previst que s’hi incorpori un helicòpter per sobrevolar la zona.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 18.11 hores d’ahir, d’un incendi en zona forestal a Coll Redó, al límit amb la serra del Boix-Cardó.

Inicialment es van desplaçar al lloc 18 dotacions terrestres, amb 10 camions d’aigua i 8 vehicles lleugers, de coordinació, comandament i unitats del GRAF (Grup d’Actuacions Forestals). També s’hi van desplaçar 2 helicòpters, que van haver de tornar a la base al capvespre.

El foc es troba en una zona de difícil accés i avançava lentament, però amb intensitat, amb l’ajuda d’un vent moderat.

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat treballen sobre una superfície d’unes 3 hectàrees, tot i que el potencial del foc seria de més de 50 hectàrees.

A més dels Bombers, fins al lloc del sinistre es van desplaçar efectius dels Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra i de la Creu Roja, entre d’altres.