DOS JOVES

Apunyalen l'amo d'una botiga de Sant Joan Despí per robar un producte d'un euro

El propietari va haver de ser intervingut quirúrgicament i els lladres van fugir a peu

55071748 60

55071748 60

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts un jove i una menor d’edat per presumptament robar un producte d’un euro d’una botiga d’alimentació i ferir el propietari amb una arma blanca quan els va sorprendre.

Segons un comunicat dels Mossos aquest divendres, la investigació es va iniciar a principis del mes de setembre, quan els investigadors van tenir coneixement del robatori al municipi de Sant Joan Despí (Barcelona).

Els presumptes autors van entrar al comerç i van intentar anar-se’n sense pagar un producte valorat en menys d’un euro, quan van ser sorpresos pel propietari de la botiga i li van clavar dues ganivetades, per les quals va haver de ser intervingut quirúrgicament, i se’n van anar a peu.

Identificats i detinguts

Notícies relacionades

Gràcies a les gestions d’investigació i la informació facilitada per testimonis, els investigadors van aconseguir identificar els dos presumptes autors, que finalment van localitzar i van detenir dimarts passat.

La menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i l’home, amb un antecedent anterior, va passar a disposició judicial, on el jutge li va decretar llibertat amb càrrecs.