22 set 2020

Anar al contingut

CANVI DE FORMAT

Sitges cancel·la els actes massius del carnaval del febrer

L'Ajuntament aposta per un format online

Europa Press

Sitges cancel·la els actes massius del carnaval del febrer

El Carnaval de Sitges (Barcelona) ha cancel·lat les desfilades, carreres i altres actes multitudinaris programats de l’11 al 17 de febrer del 2021, per evitar aglomeracions que puguin provocar contagis de coronavirus.

En un comunicat, l’Ajuntament de Sitges ha explicat que es proposarà una celebració «alternativa i creativa» del Carnaval, mantenint l’essència de la festa.

El consistori i la comissió organitzadora, que s’han reunit aquest dimarts, treballaran per oferir propostes que puguin complir les mesures de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

La programació alternativa serà «bàsicament ‘online’, basada sobretot en la creativitat i l’enginy, per estructurar un nou concepte carnavaler», ha explicat la presidenta de la comissió del Carnaval de Sitges, Núria Escarp.

El regidor de Tradicions i Festes, David Escarp, ha destacat el consens i compromís del consistori i les entitats municipals per mantenir viu el Carnaval de Sitges del 2021 amb «alternatives viables en els temps actuals».