selecció d'articles

EL PERIÓDICO reforça la informació sobre educació i criança

El diari llança una 'newsletter' setmanal coincidint amb l'inici de l'any escolar més incert per la Covid

undefined54734099 madrid  01 09 2020  sociedad  kit necesario para el comienzo200902112701

undefined54734099 madrid 01 09 2020 sociedad kit necesario para el comienzo200902112701 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Davant la incertesa del curs escolar 2020-21, EL PERIÓDICO vol acompanyar mares, pares i també fills ampliant la seva oferta de continguts sobre educació i criança. En un any acadèmic que es preveu molt complicat, el diari vol estar més a prop del lector a través d’una newsletter setmanal especial centrada en aquests temes. 

Firmada per la redactora d’EL PERIÓDICO Olga Pereda, divulgarà continguts publicats tant per ella com per altres professionals de la casa. Una selecció d’articles interessants i rigorosos que rebrà el lector a través d’un ‘e-mail’ cada setmana si així ho desitja. La ‘newsletter’ inclourà notícies, reportatges, entrevistes i articles d’opinió que inclouran tot l’arc educatiu i en els quals els protagonistes seran els nens, els adolescents, les seves mares i els seus pares. Sense oblidar-nos, per descomptat, dels professors. 

Notícies relacionades

L’oferta d’informació educativa es recull així mateix en el mòdul Mares, pares i fills i en aquests primers dies de la tornada al col·le, en un directe específic sobre educació.

Per rebre el correu setmanal, només cal registrar-se de manera gratuïta com a usuari a www.elperiodico.com i activar la www.elperiodico.com‘newsletter’