UN FERIT

VÍDEO | La policia investiga un aldarull multitudinari a la platja de Llafranc

Un home en colpeja un altre amb un casc de moto

whatsapp-video-2020-08-29-at-215421 vid 29 215812 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es desconeixen els motius que han desencadenat un monumental aldarull a la platja de Llafranc, a Palafrugell, que ha acabat amb una persona ferida d’un cop al cap.  En un vídeo que s’ha viralitzat ràpidament aquesta tarda, es pot veure com una dona baixa molt empipada a la sorra i s’encara amb unes persones que estaven jugant a voleibol a la platja. Tot seguit apareix un jove amb un casc de moto i clava un cop un dels jugadors, que acaba estirat a terra.

Notícies relacionades

L’agressor sembla ser el fill de la dona que estava esbroncant la gent que jugava a la platja. Tots dos treballen en un conegut hostal i restaurant situat a primera línia de mar, davant les pistes de vòlei platja. Un nombrós grup de treballadors d’aquest negoci local, entre cuiners i cambrers, apareixen poc després en les imatges.

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA s’ha posat en contacte amb el restaurant, La Llagosta, que ha rebutjat fer qualsevol tipus de declaració sobre els fets. Asseguren que la policia local i els Mossos ja han fet un informe i que no tenen res més a dir. Per la seva banda, la Policia Local de Palafrugell remet el departament de protocol del consistori, que obre les portes dilluns. La redacció d’aquest diari està treballant per ampliar aquesta informació.

Temes:

Palafrugell