avenç pel coronavirus

Vigo comença a instal·lar els llums de Nadal

Els treballs començaran aquest dimecres perquè, segons l'alcalde, Abel Caballero, «les normes Covid significaran que el muntatge serà més lent»

El alcalde de Vigo, Abel Caballero, durante el encendido de las luces de Navidad, a finales de noviembre FOTO JOSÉ LORES

El alcalde de Vigo, Abel Caballero, durante el encendido de las luces de Navidad, a finales de noviembre FOTO JOSÉ LORES / JOSE LORES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La instal·lació dels llums de Nadal a Vigo començarà oficialment aquest dimecres, segons va anunciar en roda de premsa l’alcalde de la ciutat, Abel Caballero, i ahir mateix hi havia operaris d’Iluminaciones Ximénez treballant ja al centre de la ciutat.

Si l’any passat va començar al setembre, en aquesta ocasió l’Ajuntament ha decidit avançar la feina uns 20 dies perquè «les normes Covid significaran que la instal·lació i muntatge dels llums seran una mica més lents». Caballero donarà aquest matí detalls sobre la il·luminació programada per a aquest any.

«Hi haurà algun carrer nou» ornamentat

El regidor sí que ha avançat que «hi haurà algun carrer nou» ornamentat amb llums nadalencs però no ha volgut dir res més sobre aquest «fet de gran abast», com ha denominat a la instal·lació de «els millors llums del món.

De moment, ja s’ha vist en un cèntric carrer de la ciutat un camió de l’empresa cordovesa de Puente Genil Iluminaciones Ximénez reparant alguns cables per poder començar el procés amb garanties.

Reclam turístic

Notícies relacionades

A Vigo els llums de Nadal s’han convertit en un reclam turístic de primer ordre que en els últims anys ha atret milers de persones no només de Galícia, sinó d’altres punts d’Espanya.

S’ha de veure com afecta aquest reclam la incidència del coronavirus i què té previst l’Ajuntament de Vigo per garantir la seguretat sanitària de tots els assistents.