en bon estat de salut

Localitzen la dona víctima de violència masclista desapareguda a València

iigo car 1200

iigo car 1200

1
Es llegeix en minuts
Teresa Domínguez /Ignacio Cabanes

Regina R. A., la dona que va desaparèixer misteriosament divendres passat a València, ha sigut localitzada per la policia en bon estat en una altra comunitat autònoma, a la qual sembla que va fugir de forma voluntària. La dona, víctima de la violència masclista, feia un mes i mig que estava a la capital del Túria allotjada en un alberg per a persones en situació d’especial vulnerabilitat després d’haver fugit d’Andalusia del seu presumpte maltractador.

Agents de la Policia Nacional de la comissaria de trànsits estaven rere la seva pista al tractar-se d’una desaparició de risc després que un company trobés la seva motxilla amb les seves eines de jardineria a les portes d’un parc del carrer Ruaya de València, on havia de començar la seva jornada laboral.

Notícies relacionades

A l’interior de la motxilla hi havia els seus dos telèfons mòbils. Un mes abans de la seva desaparició la dona havia denunciat una agressió en un altre parc de València, que va atribuir a un encàrrec del seu exmarit, tal com va informar aquest diari. Un desconegut la va agafar del cabells i la va tirar al terra i la va arrossegar, alhora que li proferia amenaces. «Això no és res, a la pròxima et punxo», li va dir el seu assaltant, segons la denunciant, que va relacionar aquesta frase a la seva exparella, que ja l’havia amenaçat en altres ocasions de punxar-la i contagiar-li el VIH.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia Nacional van confirmar ahir que la dona sembla que ha sigut localitzada fora del País Valencià.