delinqüència a ciutat vella

Violenta temptativa de robatori a tres turistes al passeig de Colom

Quatre lladres intenten a plena llum del dia treure el rellotge a un dels visitants, al qual colpegen i destrossen la samarreta

whatsapp-video-2020-08-12-at-143414 vid 12 145215 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi continua havent turistes a Barcelona (molt pocs) i potser per això continuen actius els lladres que altres estius tenien els visitants com a víctimes preferides.  Bona (i penosa) prova d’això és l’intent de robatori a un turista brasiler al passeig de Colom quan es disposava a agafar el seu cotxe, un Rolls-Royce. L’objectiu era el car rellotge que portava al canell. Les càmeres de l’hotel on s’allotjaven donen fe de la violència que aquests delinqüents fan servir. La víctima va acabar amb la samarreta destrossada.

Tot va passar aquest dilluns a les portes de l’hotel. Tres turistes brasilers surten per agafar el seu cotxe i quatre assaltants, que feia una estona que els esperaven en una terrassa pròxima, se’n van contra el que porta el rellotge. Aquest es resisteix, emportant-se cops, empentes i cops de puny, mentre els seus dos acompanyants tornen molt de pressa a l’hotel. El resultat és una samarreta destrossada i un ensurt i una ràbia enormes.

Dues suites anul·lades

Notícies relacionades

Tanta que, després de l’incident, els turistes, que havien reservat dues suites per estar quatre dies a Barcelona, van decidir anar-se’n de la ciutat rumb a Montecarlo. Només van estar una nit allotjats.

Fonts de l’establiment han explicat a ‘La Vanguardia’ que la resta d’hostes van decidir anar-se’n també quan van saber la notícia. «Sentim una gran ràbia i impotència. Vam fer grans esforços per poder reobrir aquest estiu, i els pocs turistes que té la ciutat fugen espantats per culpa de la delinqüència», afirmen.